SGP/ChristenUnie Barendrecht organiseert fotowedstrijd op Facebook

pexels-photo-14244 07:00

Van 8 december tot en met 16 januari 2018 kunnen alle inwoners van Barendrecht meedoen aan de fotowedstrijd ‘de mooiste plek in Barendrecht’. Deelnemers aan deze fotowedstrijd kunnen hun foto van de mooiste plek in Barendrecht op de facebook-pagina van SGP-ChristenUnie Barendrecht plaatsen. De winnaar ontvangt een uitvergroting van zijn of haar foto op canvas.

“Of het nu de gezellige oude dorpskern, de Gaatkensplas, de watertoren of de Middeldijk is, iedereen heeft wel een favoriete plek in Barendrecht”, aldus Leendert Mijnders van de SGP-ChristenUnie. “Met deze wedstrijd willen wij iedereen laten zien hoe mooi ons eigen dorp is en waar wij als Barendrechters trots op zijn. Als partij zetten wij ons graag in om de Barendrechtse identiteit te behouden. Wij zijn erg benieuwd naar de inzendingen!”.

Iedereen met een Facebook-account kan op de pagina facebook.com/SGPCUBarendrecht onder het bericht van de wedstrijd zijn of haar foto achterlaten in een reactie. De wedstrijd loopt van 8 december 2017 tot en met 16 januari 2018. Hoe meer likes op de ingezonden foto, hoe meer kans de foto maakt om te winnen. In de tweede helft van januari wordt door een jury een winnaar aangewezen. De winnaar ontvangt een uitvergroting van zijn of haar ingezonden foto op canvas.

Reacties op 'SGP/ChristenUnie Barendrecht organiseert fotowedstrijd op Facebook'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.